Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Francesc Roset deixa la presidència de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada

Imatge 1.
Imatge 1
Francesc Roset, president del Comité de Direcció de la Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada, ha decidit passar el relleu de la presidència a una altra persona. El seu comiat arriba després d'ocupar el càrrec, voluntari i sense cap retribució econòmica, durant 16 anys. El seu substitut serà Santiago Morera, veí de Cerdanyola i soci de la Creu Roja.
Roset suma, a més, 28 anys de voluntari a l'Assemblea Comarcal de la Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada, una tasca que continuarà realitzant, però lluny ja de la primera línia. Durant aquests 16 anys de presidència de Francesc Roset, la Creu Roja s'ha anat adaptant als canvis i necessitats socials, especialment agreujades amb la crisi econòmica dels darrers anys.

L'organització ha anat creixent en els darrers anys en tots els aspectes. Ha duplicat el número de socis, que han passat de 1.000 ara fa 16 anys als 2.400 actuals, i també ha augmentat el nombre de socis, d'uns 200 a pràcticament 500. El pressupost ha viscut un increment constant en aquests anys i s'ha passat d'uns 100.000 euros a gairebé dos milions d'euros. Això ha permès afrontar nous projectes i actualment la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada afronta uns 40 projectes anuals.

J.S.