Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 19 de juny de 2015

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info donant tots els detalls del Ple de constitució del nou consistori, encapçalat per Jose María Osuna, de Decidim Ripollet, a més de parlar dels primers dies de treball del nou govern.
Ha visitat els nostres estudis Francesc Roset, president del Comité de Direcció a l'Assemblea Comarcal de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, que després de 16 anys ha decidit no presentar-se novament al càrrec.

També ens han acompanyat alguns membres de l'Esplai l'Estel, que ens han parlat de les novetats de la novena edició de la Baixada de carretons, que tindrà lloc el matí de dissabte de la Festa Major. El president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, Joan Ramon Gordo, ens ha explicat l'actuació que el músic Pep Sala realitzarà aquesta nit per tancar la 21a temporada de l'entitat.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podran escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta de ripolletradio.cat.

Fotos: Francesc Roset, president del Comitè de Direcció de l'Assemblea Comarcal de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada; Anna Puertas, Dani Sánchez, Víctor Izquierdo i Jaume Garcia, membres de l'Esplai l'Estel que organitzen la baixada de carretons; i Joan Ramon Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.