Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crònica del Ple del 24 de juliol de 2003

L’Ajuntament de Ripollet va celebrar dijous 24 de juliol una nova sessió extraordinària amb un únic punt. El Ple va aprovar un paquet de modificacions del pressupost d’uns 750.000 € per front a despeses d’obres de millora de la via pública i d'equipaments, supressió de barreres arquitectòniques, ajuts socials i la construcció de l’escola bressol. Dins el mateix punt també es trobaven 2 plans d’ocupació del PMO, als quals el Consistori aportarà uns 7250 €. Aquests expedients van ser aprovats amb el vot favorable del PSC, el contrari del CpR i el PP i l’abstenció de CiU i ICV. La discussió de la moció del CpR on demana que la fira i els bars de Festa Major canviïn de lloc es va ajornar al Ple ordinari que se celebrarà la darrera setmana de juliol.

Els socialistes van ser els únics en votar favorablement al paquet de modificacions de crèdits. Iniciativa per Catalunya-Verds es va abstenir argumentant que no havia participat en l’elaboració dels pressupostos. Convergència i Unió també es va abstenir manifestant que el reajust pressupostari s’havia degut a l’increment de despesa que va realitzar l’anterior equip de govern per motius electoralistes. El Partit Popular es va oposar, en senyal de crítica al que considera “manca de previsió”. El Compromís per Ripollet va basar la seva negativa en motius similars, però va reiterar la petició que els punts es poguessin votar per separat i no en bloc.

L’esmentada partida de 750.000 € servirà per pagar, entre altres depeses, les obres a parcs i jardins, la construcció d’una cuina nova pel col·legi Gassó i dels nous locals d’assaig, supressió de barreres arquitectòniques i la instal·lació d’aire acondicionat al Casal de Joves. Dins aquesta partida destaca l’aportació de 215.000 que li pertoca a l’Ajuntament per a la creació de la futura escola bressol. D’altra banda, els dos plans d’ocupació aprovats donaran feina a 18 persones aturades majors de 45 anys, que s’ocuparan de realitzar reparacions i millores de la via pública i pintura de mobiliari urbà.