Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 500 persones participen en la primera edició de la Jugatecambiental

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest diumenge, 7 de juny, l'activitat de la Jugatecambiental va acomiadar la seva primera edició amb una festa dedicada al medi ambient. A partir de les 11 hores, unes 25 persones van gaudir amb diversos jocs i tallers, que es van realitzar al brollador del parc dels Pinetons. Durant aquesta primera edició, hi han participat en les diverses sessions un total de 550 persones.
Des de l'Agrupació Ripollet Natura, valoren aquesta xifra "molt positivament", sobretot tenint en compte que es tracta de la seva primera edició. A més, assenyalen que un punt fort de la Jugatecambiental ha estat el nivell de "fidelització" que han assolit entre els assistents, i que s'ha reflectit en les enquestes de satisfacció que han realitzat als participants. Els assistents han posat "molt bona nota" a les activitats que s'han proposat. La Jugatecambiental s'ha acomiadat fins al 20 de setembre, quan tornarà amb noves activitats dedicades a la tardor. Aquesta segona edició s'allargarà fins a l'últim diumenge de novembre.

Per altra banda, aquest passat cap de setmana dedicat al medi ambient es va completar divendres, 5 de juny, amb la Festa del Medi Ambient que es va celebrar a les instal·lacions de la Casa Natura. Es van realitzar tot tipus de tallers i activitats per a tota la família. En total, hi van participar 60 persones, entre infants i adults. Enguany la Festa del Medi Ambient estava dedicada a la llum.

Fotos: Imatges de la Festa del Medi Ambient, celebrada divendres 5 de juny a la Casa Natura.

J.S.