Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebrat el darrer Ple Municipal de la legislatura 2011-2015

Imatge 1.
Imatge 1
La Sala de Plens va acollir el 10 de juny la darrera sessió plenària d'aquesta legislatura. Va consistir en l'aprovació de les actes anteriors i també va ser el comiat de 13 dels 21 regidors, que no continuaran. En la seva intervenció de cloenda, Valentí Nieto (ICV), Gemma Edo (CiU) i Joan Fandos (CiU) van agrair l'experiència i col·laboració amb els seus companys del consistori i treballadors municipals i van mostrar el seu compromís de seguir treballant per Ripollet. Per la seva part, en el seu discurs final, l'alcalde sortint, Juan Parralejo, també va agrair el treball conjunt amb els diferents grups polítics i va destacar que moltes de les coses que s'han fet aquests anys "perduraran i això és una gran satisfacció". En acabar la sessió, Parralejo va lliurar als 13 regidors sortints un gravat de l'artista ripolletenca Liliana Figini, professora dels tallers artístics del Centre Cultural.

El 13 de juny es constitueix el nou Ajuntament
El dissabte 13 de juny es constituirà el nou Ajuntament. Serà en una sessió plenària que començarà a les 12 del migdia. Aquest acte protocol·lari començarà amb la constitució de la mesa d'edat i, posteriorment, es votarà el nou alcalde de Ripollet. El Ple es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio, al 91.3 de la FM, online a ripolletradio.cat i en videostreaming pel canal Ripollet TV a YouTube.

E.P.

FOTOS
- foto de grup dels 21 regidors
- foto dels 13 regidors sortints
- moment del lliurament de la litografia: l'alcalde sortint, Juan Parralejo, amb Toni Pijuan (CpR) i a l'esquerra el futur alcalde José María Osuna.