Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de les Juntes de Govern Local de maig del 2015

Imatge 1.
Imatge 1
- 27 d'abril
A la Junta de Govern Local del 27 d'abril es va acordar, entre altres punts, l'aprovació de les bases del 17è Certamen de curtmetratges i del 8è Concurs de curts express. També destaca l'aprovació d'una bestreta de 3.000 euros a Serveis Socials, per tal d'atendre emergències socials, així com una desena d'ajuts social, per un import total de prop de 3.800 euros, d'acord amb diversos expedients de Serveis Socials. A la sessió també es van aprovar els ajuts socials per als usuaris del Kftí, entre els mesos d'abril i juny, per un import de 1477,50 euros i els ajuts a les escoles bressol municipals, corresponents al mes de març, per un import total de 3.707,35 euros.
- 4 de maig
A la JGL del 4 de maig es va aprovar el conveni entre l'Ajuntament i l'Associació de jubilats i pensionistes de Ripollet, així com la subvenció per a l'exercici 2015, per un import de 13.052,60 euros. També es va donar el vistiplau a la memòria de Serveis Socials de l'any 2014 i es va acceptar una subvenció de la Diputació per al funcionament de les escoles bressol i per al programa Tallers d'aprenentatge professional, per un import total de 25.162 euros i les bases del certamen musical per a grups locals Gibrelleta.

- 11 de maig
En aquesta sessió es va aprovar l'expedient per adjudicar el servei d'atenció psicològica al Servei d'informació i atenció a les dones. A banda de diversos ajuts econòmics i les beques de menjador dels mesos de febrer i març, a la sessió també es va aprovar un conveni per a la millora de les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera, consistent en l'establiment d'expedicions entre Can Tiana i Montcada i Reixac.

- 18 de maig
Entre els acords del 18 de maig, destaca la convocatòria d'una plaça de tècnic d'administració i general i una d'agent de la Policia Local, així com la sol·licitud a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya d'un habitatge per a casos d'emergència social i/o especials.

T.M./J.S.