Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Careta Teatre presenta dissabte tres obres noves

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte, 13 de juny, el grup La Careta Teatre torna a pujar a l'escenari del Teatre Auditori del Mercat Vell. Presentarà tres obres teatrals, interpretades pels seus grups de teatre amateur formats pels joves.
El grup dels Arlequins presentarà 'Versus: una aventura en el internado', una peça de creació pròpia. El grup Vodevil també presentarà una obra pròpia, 'Cásese quien pueda'. Aquestes obres que creen els membres de l'entitat es comencen a treballar al mes de gener i es van assajant durant aquests mesos. Per altra banda, el grup Tramoia presentarà l'adaptació de l'obra 'Los diez negritos', basada en la novel·la d'intriga d'Agatha Christie. El preu de l'entrada serà de 5 euros. L'espectacle començarà a les 17.30 hores.

Diumenge passat al matí, La Careta ja va estrenar tres peces al Teatre Auditori. Els grups dels més menuts van presentar dues adaptacions de pel·lícules Disney, 'Malèfica' i 'Hèrcules'; i el grup dels Faràndula van presentar la seva obra pròpia 'Qué difícil es ser adolescente'. A la cita també hi van actuar els grups de circ de l'entitat.

Fotos: Imatges de les obres estrenades diumenge, 7 de juny, extretes del facebook de l'entitat.

J.S.