Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AV Can Vargas celebra aquest diumenge el seu 17è aniversari

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació de Veïns Can Vargas celebrarà aquest diumenge, 14 de juny, el seu 17è aniversari amb una sèrie d'activitats que es desenvoluparan a partir de les 10 hores fins a les 20.30h del vespre.
Així, de 10 del matí fins a les 13h de la tarda, hi haurà un torneig d'escacs a càrrec del Club d'Escacs Ripollet. Cal inscripció prèvia, al telèfon 626 570 770. En el mateix horari hi haurà un concurs de dibuix infantil. A continuació del lliurament de premis, s'oferirà un pica-pica.

Les activitats es reprendran a partir de les 16.30 h de la tarda, amb un recital de poesia a càrrec de Cèsar, el qual recitarà obres de Federico García Lorca. Es preveu que aquest acte duri una hora, aproximadament. També hi haurà una exposició de joguines fetes a mà (obres d'Antonio Olaya), i diverses exhibicions de ball (flamenc a càrrec de Montse España, de 17.30 a les 18 hores), i de sevillanes (de 18 a 18.30h, a càrrec de Noelia España).

De 18.30 a les 19 hores, es realitzarà un taller de risoteràpia i, tot seguit, se'n portarà a terme un altre de dansa creativa i expressió corporal.

El final de la festa començarà a 19.30h del vespre amb una altra exhibició de ball, però aquest cop de ball de saló. Per participar-hi, cal inscripció prèvia al mail acanvargas@hotmail.com.

Foto: Imatge de l'edició de l'any passat.

E.P./J.S.