Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cine musical nord-americà, protagonista de les Nits de Música

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres, 12 de juny, el Centre Cultural acollirà una nova edició de les Nits de Música. La trobada acostarà els assistents al setè art, mitjançant els musicals nord-americans. Es tracta de la 14a sessió dedicada a la 'Història del cinema musical nord-americà: de l'època muda a l'actualitat', que se centrarà en les produccions de Hollywood dels anys 1947 i 1948.
Les Nits de Música d'aquest divendres anirà a càrrec del cinèfil Lluís López i de Joana Raja, de la Filmoteca de Catalunya, i col·laboradora de Ripollet Ràdio i Revista de Ripollet. Sota la coordinació de Rafael López i Àngel Esteve, els dos ponents han escollit diversos fragments de musicals emblemàtics dels anys 1947 i 1948.

Es podrà gaudir de fragments de pel·lícules com ara 'Living in a big way' (no estrenada a Espanya), 'Summer Holiday' (no estrenada), 'A song is born' ('Nace una canción'), 'The pirate' (no estrenada), 'Easter parade' ('Desfile de Pascua') i 'Words and music' ('Palabras y música'). Les Nits de Música començarà a les 20 hores, i és un acte gratuït organitzat per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

Fotos: Foto arxiu d'un acte anterior i cartells promocionals de la propera edició de les Nits de Música

J.S.