Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 5 de juny de 2015

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem iniciat l'Info 315 parlant de les diferents mostres d'agraïment realitzades per diverses forces polítiques, entre elles Decidim, als seus votants.
Hem conversat amb Núria Machuca, de l'Associació Ripollet Natura i coordinadora de la Jugatecambiental, que ens ha parlat de les festes de tancament de curs tant a la Casa Natura com al Parc dels Pinetons.

Pere Padró, de l'associació Cultura i Tradició, ens ha explicat els actes previstos per a la celebració del Corpus a Ripollet, que tindrà lloc aquest diumenge, juntament amb una nova edició dels Espais amb encant.

Una setmana més hem parlat de teatre, amb Tamara Núñez i Vanessa García, membres de La Careta Teatre, que tanquen curs i aquest mes també estrenen les diverses obres preparades pels grups infantils i juvenils de l'entitat.

I per últim, hem conversat de la caminada Activa't per un món sense fum i hem donat alguns consells sobre hàbits saludables i cóm deixar de fumar, amb l'ajuda de la doctora Imma Guillen i la infermera Lourdes Solà.

Fotos: La doctora Imma Guillen i la infermera Lourdes Solà, i Tamara Núñez i Vanessa García, membres de La Careta Teatre.