Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació d'Espectadors presenta la comèdia 'El crèdit'

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell es prepara per a l'arribada de l'estiu amb una proposta teatral ben fresca per afrontar la recta final del curs. Es tracta de l'estrena de la comèdia de Jordi Galceran 'El crèdit', protagonitzada per Jordi Boixaderas i Jordi Bosch. L'estrena tindrà lloc aquest divendres, 5 de juny, a les 21 hores.

Què passa quan vas al banc i el director de l'oficina et denega un crèdit? Pots fer dues coses: o marxar a casa, capcot, o pots mirar-lo als ulls i dir-li que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses emprendre mesures de força... realment potents. Aquest és el punt de partida d'aquesta comèdia escrita per Jordi Galceran, que presenta l'Associació d'Espectadors. L'obra compta amb el magnífic duel interpretatiu entre els dos actors Jordi Boixaderas i Jordi Bosch. El preu de l'entrada és de 16 euros.

El pròxim divendres, 19 de juny, l'Associació d'Espectadors acomiadarà la seva 21a temporada amb el concert Pep Sala Bàsic, en el qual el cantautor farà un repàs a la seva trajectòria.

J.S.