Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana acaba el període de lliurament d'obres per al Certamen de Curtmetratges

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres, 5 de juny, finalitza el període de presentació d'obres per al dissetè Certamen de Curtmetratges. Les peces s'han d'adreçar al registre de l'Ajuntament, a l'atenció de la Regidoria de Joventut i Ciutadania, organitzadora de l'esdeveniment. Les bases es poden consultar a la pàgina web del Casal de Joves.

El Certamen de Curtmetratges tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de juliol. Les obres presentades es projectaran al pati del Casal de Joves. El 18 de juliol i al mateix escenari es farà públic el veredicte del jurat i es lliuraran els premis. El primer classificat s'emportarà 600 euros; el segon, 300 euros; i el tercer, 150 euros. Hi haurà un accèssit per al quart classificat. Tots els premiats tindran també un trofeu.

Els curtmetratges que es presentin al concurs es poden realitzar en qualsevol format audiovisual, però la còpia d'exhibició es presentarà exclusivament en suport DVD. Les obres no podran tenir cap finalitat comercial ni publicitària explícita, ni tampoc no podrà participar cap obra que ja hagi estat seleccionada al certamen en edicions anteriors.

La durada de les pel·lícules a concurs no pot excedir els 20 minuts i poden estar realitzades en qualsevol idioma (subtitulades en català o castellà) i podran tractar sobre qualsevol temàtica. El nombre de curtmetratges seleccionats serà entre 20 i 30, en funció de la durada dels curts seleccionats.

Curtmetratges Express
El mateix 18 de juliol, a més, se celebrarà el vuitè Concurs de Curtmetratges Express. Totes les persones que hi vulguin participar s'hauran d'adreçar el mateix dia, a dos quarts de deu del vespre, al Casal de Joves, on rebran tres consignes: un objecte, una temàtica i una frase per fer el curt i lliurar-lo abans de les set de la tarda del mateix dia.

El visionat de les obres començarà a les deu de la nit. En acabar es farà públic el veredicte i tindrà lloc el lliurament de premis: 300 euros per al primer classificat més un trofeu. El jurat estarà format per cinc membres triats per sorteig entre el públic.

Els curtmetratges es podran realitzar en qualsevol format audiovisual que no sigui HD i que es pugui reproduir amb el programa VLC. La durada de les obres a concurs no podrà excedir els tres minuts, incloent els títols de crèdit.

E.P./J.S.