Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim Ripollet destaca tres claus de la seva victòria a les municipals

Imatge 1.
Imatge 1
L'assemblea de Decidim Ripollet, celebrada el 28 de maig per valorar la victòria en les eleccions municipals, ha destacat tres factors que la formació considera claus per passar de quatre a nou regidors. El primer és "la confluència en una plataforma que ha sabut integrar diferents forces polítiques d'esquerres i també entitats i persones. Per a Decidim "tothom hem sabut renunciar a una part de nosaltres mateixos per crear un espai de participació nou. Ha quedat demostrat que sumar multiplica".

En un comunicat de premsa, Decidim Ripollet destaca també haver "sabut crear la il·lusió necessària per fer augmentar la participació" i, en tercer lloc, haver provocat "el desvetllament general de la població de Ripollet que, cansada de la inacció de l'antic govern, ha dirigit la seva indignació cap a la construcció d'una nova alternativa. La societat demanava un canvi, i a Ripollet el canvi possible es diu Decidim Ripollet".

Suport als treballadors de Movistar
Per altra banda, Osuna ha signat l'anomenat 'Compromís de les escales' on, com a futur alcalde de Ripollet, es compromet a suspendre, revertir i no renovar cap contractacióp pública de serveis amb Movistar ni qualsevol altra empresa que no garanteixi que tots els treballadors i treballadores (directes o subcontractats) que intervenen en la prestació de servei o subministrament tinguin una jornada màxima de 40 hores setmanals i dos dies de descans, se'ls retribueixi amb un salari digne i es garanteixi el mateix salari per un mateix tipus de feina.

E.P.