Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Careta presenta doble sessió teatral 'Mi suegra es increible' i 'Patthy Diphusa'

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte, 16 de maig, a les 18 hores, La Careta Teatre farà passar una bona estona al públic del Teatre Auditori del Mercat Vell, amb l'obra 'Mi suegra es increible'. Es tracta d'una comèdia en dos actes, apta per a tots els públics. Un home intenta fer-se passar per la seva sogra, que acaba de marxar de casa després d'una discussió, per tal de rebre un premi que només ella pot recollir en persona.Patthy Diphusa
D'altra banda, el mateix dissabte, a les 22 hores, La Careta Teatre oferirà l'espectacle 'Patthy Diphusa', de Pedro Almodóvar, també al Teatre Auditori. Es tracta d'un monòleg a càrrec de Vanessita La del Tigre, no recomanable per a menors de 18 anys.
Patty és, abans que res, actriu. Però la seva vida professional la porta a endinsar-se a la moguda madrilenya dels anys 80: sexe, drogues i rock&roll.
Tot és nou, excitant i rebel. Patty ens mostra la seva vida acompanyada de cançons d'aquella època. El preu de les entrades és de 6 euros. 'Patthy Diphusa' es tornarà a representar a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès, dissabte 23 de maig, a les 22 hores.

R.H / J.S.