Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 8 de maig de 2015

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info 311 amb el bloc electoral, parlant de totes les candidatures que concorren a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig i dels actes que han portat a terme fins ara. Tot seguit hem conversat amb la regidora de Polítiques d'Igualtat, Mar Viera, i el president de l'observatori contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, de la Guia Pràctica sobre la Llei contra l'homofòbia que s'ha presentat aquesta setmana.
A l'Info d'avui també hem parlat amb Javier García Aranda, il·lustrador i guanyador del concurs de cartells de la Festa Major 2015. I l'actualitat cultural de la setmana ens ha portat a parlar de dansa i de les estrenes teatrals del cap de setmana. Hem comptat amb nosaltres amb Laia Vilardell, directora de l'obra Els bojos del visturí, d'Amics del Teatre.

Poden tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge, a les 13 hores. A partir de la propera setmana també el podran escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta ripolletradio.cat.

Foto: Javier García Aranda als estudis de Ripollet Ràdio.