Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicien les inscripcions per als Casals d'Estiu de La Gresca

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dilluns, 11 de maig, comencen les inscripcions per als Casals d'Estiu, que es duran a terme a les escoles Tiana, Ginesta i el Martinet, i al Casal Jove La Gresca. Les inscripcions es poden formalitzar a l'Esplai La Gresca fins al pròxim 22 de maig, de 10 a 14 hores, i al Centre Cultural, de l'11 al 15 de maig, de 17 a 20 hores. Els Casals d'Estiu es dividiran per edats. Així doncs, els nens i nenes de 3 a 12 anys realitzaran els casals a les escoles, del 29 de juny al 31 de juliol. Es podrà demanar també la setmana extra del 22 al 26 de juny. També els joves de 12 a 17 anys realitzaran les seves activitats al Casal Jove entre el 29 de juny al 24 de juliol.
Les famílies podran sol·licitar les beques fins al 15 de maig. Per optar-hi, caldrà pagar prèviament la totalitat de la quota. El pagament es pot realitzar mitjançant ingrés a compte, transferència bancària o pagament amb targeta de crèdit. També s'ha endegat una modalitat d'inscripció exprés a través del web lagresca.org/secretaria.

Per altra banda, també hi ha la possibilitat d'inscriure's en les colònies infantils i juvenils. Els infants de 3 a 12 anys sortiran de colònies els darrers dies de juliol, del 29 al 31 de juliol. Realitzaran la sortida a la Rectoria de la Selva, al terme municipal de Navès. Els joves, d'entre 12 i 17 anys, aniran al terreny d'acampada Camarassa, a la Noguera, del 26 al 31 de juliol. Tota la informació relativa als preus i els horaris es pot consultar a la pàgina web de l'Esplai La Gresca.

J.S.