Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC presenta dues novetats per a la campanya de les municipals

Imatge 1.
Imatge 1
Coincidint amb l'inici de la campanya electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig, que té lloc aquest divendres, el PSC de Ripollet posarà en marxa dues propostes innovadores. Es tracta, d'una banda, d'una app gratuïta de l'agrupació i, d'altra, de la incorporació d'un fitxer d'audio al programa electoral, dirigit a persones amb discapacitat visual.
Quant a l'aplicació, disponible per a iOS i Android, sota el nom "PSC Ripollet", aquesta donarà informació puntual de l'actualitat socialista al municipi, de les activitats que organitza l'agrupació durant la campanya, així com de les propostes que conformen el programa electoral.

La segona novetat és la incorporació d'un fitxer d'àudio al programa electoral socialista que arribarà properament a totes les llars de Ripollet i que també es podrà consultar al blog del PSC de Ripollet. D'aquesta forma, les persones amb discapacitat visual i aquelles que així ho prefereixin, podran escoltar les propostes electorals del PSC de Ripollet així com la feina feta en aquests darrers quatre anys.