Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'espectacle de la ballarina Sol Picó, aquest divendres al Teatre Auditori

Imatge 1.
Imatge 1

Amb motiu de la celebració del vintè aniversari de la companyia Sol Picó, la ballarina fa divendres, 8 de maig, una petita revisió dels moments àlgids de la seva carrera, presentant un "solo" construït amb peces emblemàtiques de les obres més representatives de la seva trajectòria.

One-Hit Wonders, el títol de l'espectacle, és un viatge de Sol Picó en avió, pilotat pel seu altre ego. La Sol hi fa un exercici de sinceritat, tot revelant la seva vulnerabilitat a la resta dels viatgers (el públic) en exposar la por intrínseca que sempre l'ha acompanyat al llarg del seu recorregut artístic.

 

L'espectacle, programat per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, tindrà lloc al Teatre Auditori a les nou del vespre. Amb vestíbul obert a càrrec de La Careta Teatre. El preu de l'entrada és de 16 euros.

 

Sortida a Girona

 

Per altra banda, l'Associació ha organitzat per al dissabte 16 d'abril, una sortida a Girona per visitar l'exposició floral que es realitza el proper cap de setmana a la capital catalana.

 

La sortida, en autocar, està prevista a les nou del matí devant el pavelló d'Esports de la Rambla dels Pinetons. La tornada serà cap a dos quarts de set de la tarda. El preu del viatge, que inclou el dinar, és de 36 euros. La reserva de places s'han de fer al telèfon 93 691 94 06 o a les taquilles del Teatre Auditori fins avui divendres.

 

E.P.