Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple Municipal del 30 d'abril

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet va celebrar el passat dijous, 30 d'abril, la sessió ordinària del Ple Municipal, la darrera abans de les eleccions municipals. Aquesta va comptar amb 9 punts a l'ordre del dia, molts d'ells aprovats per unanimitat, com ara un expedient de modificació de crèdits dels Patronats d'Esports i Cultura i la modificació de conceptes retributius i de relació de llocs de treball de la Policia Local.
L'aprovació del pacte de condicions de treball del personal funcionari i el conveni col·lectiu per al personal laboral de l'Ajuntament va comptar amb el vot favorable de tots els grups, a excepció del PP, que s'hi va abstenir. El Ple també va aprovar amb el suport de tots els grups i l'abstenció del CpR la delegació de competències a l'alcalde per tal de formalitzar un contracte d'arrendament entre l'Ajuntament i la direcció general de la Policia Nacional de l'immoble ubicat al carrer de Montcada 77-79.

A l'apartat de mocions s'hi va debatre una, presentada pel COP-CpR, contra la incineració de residus en cimenteres, que va comptar amb el vot favorable de CpR i ICV-EUiA, l'abstenció del PP i el vot contrari de PSC i CiU, de manera que no va ser aprovada.

R.H.