Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Normativa per als xiringos i bars de la Festa Major 2015

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal de Cultura ha informat que al web estan penjades les bases reguladores per a la prestació de servei de bar "xiringuito" durant la Festa Major 2015, així com la normativa reguladora de l'adjudicació del bar durant els concerts i balls de la Gibrelleta i el confetti de la Festa Major 2015. El termini per a presentar les sol·licituds és fins el 15 de maig, a les 21 hores, al registre del PMC (rbla. de Sant Jordi, 2-4).
Pel que fa als "xiringuitos", poden optar totes les entitats culturals, juvenils, esportives i veïnals, sense ànim de lucre, que estiguin inscrites en el registre municipal d'associacions i entitats ciutadanes de Ripollet, així com els partits polítics representants en el municipi. La distribució dels "xiringuitos" es farà el 20 de maig, a les 19.30 hores, al Centre Cultural.

Quant a les barres de balls i concerts, les entitats juvenils i esportives podran optar a la barra de la zona de concerts del brollador al parc dels Pinetons del dissabte, 29 d'agost. Les entitats culturals podran optar a la barra de bar del Ball de confetti, que enguany es farà al parc dels Pinetons, a partir de les 23.30 hores. Entre totes les sol·licituds es farà un sorteig públic, el 20 de maig, a les 19 hores. És imprescindible la presència d'un representant acreditat de cada associació o entitat.

R.H.