Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diada de Sant Jordi a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 23 d'abril, Ripollet celebrarà Sant Jordi amb parades de llibres i flors durant tot el dia i una sèrie d'activitats que han preparat conjuntament el Racó de Lletres Locals i el Patronat Municipal de Cultura, així com d'altres entitats.
A les 15 hores el Centre de Formació d'Adults Jaume Tuset realitzarà una lectura compartida de contes de Pere Calders i de fragments sobre personatges, llocs i entorns de La Regenta, de Leopoldo Alas Clarín. Serà a la seu del centre, a la rambla Pinetons, 1.

A les 17.30 hores, una proposta per als més petits, organitzada pel Patronat Municipal de Cultura. Es tracta del contacontes Rebombori, que tindrà lloc al pati del Centre Cultural. Serà a càrrec de Patricia McGill i explicarà contes d'animals, de bruixes, de prínceps i de princeses.

El Bar del Centre Cultural també participarà en la diada de Sant Jordi amb una xocolatada a partir de les 17.30 hores.

A les 18.30 h. es farà a la sala d'actes del Centre Cultural un taller de publicacions digitals, sobre com fer-les i com promocionar-les. A càrrec de Jordi Igualada, autor de Tráfico oculto, i Àngels Oms, autora de Siete historias.

I a les set, lliurament de premis del 2n Concurs de Booktrailers organitzat per la Biblioteca de Ripollet.

Foto: 1000yunlibros.blogspot.com.es

R.H.