Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim Ripollet tanca la seva llista electoral i la presentarà en un vermut a la Rambla

Imatge 1.
Imatge 1
Decidim Ripollet va aprovar la passada setmana, en una assemblea oberta, la seva llista electoral, formada per veïns i veïnes de Ripollet que pertanyen al COP, Podemos, Procés Constituent, entitats que donen suport a la candidatura, i per persones independents que "troben en Decidim Ripollet el referent necessari per treballar en equip pel nostre poble". La llista serà presentada el proper diumenge, 26 d'abril, al llarg d'un vermut que tindrà lloc a partir de les 11.30 h. a la rambla de Sant Jordi.
Jose María Osuna, el candidat a l'alcaldia de Decidim Ripollet, també triat en assemblea, ha explicat en nota de premsa que "a Decidim Ripollet estem contents i il·lusionats amb la llista que hem configurat, amb gent jove, molt preparada i amb les ganes i la il·lusió necessàries per capgirar Ripollet i fer un tomb en la història del nostre poble".

Totes les persones que conformen la llista signaran el codi ètic de Decidim Ripollet, que contempla la limitació de sous i mandats, la no acumulació de càrrecs, la rotació de candidats i la disposició del càrrec al mandat de l'assemblea. L'acte de presentació comptarà amb la intervenció d'alguns membres de la llista, acompanyats de petits tastets de música, dansa, poesia i teatre, amb la idea de donar-se a conèixer a la ciutadania.

R.H.