Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les portes obertes a les llars d'infants municipals

Imatge 1.
Imatge 1
Aquesta setmana comencen les jornades de portes obertes a les llars d'infants municipals. Així, La Verema mostrarà les seves instal·lacions aquest dilluns, dia 20, i el dimarts 28 d'abril, a les 18 h. La Rodeta del Molí es podrà visitar el dimarts 21 d'abril i el dilluns 27, també a les 18 h. Del 4 al 15 de maig s'haurà de fer la preinscripció per a les llars d'infants.
D'altra banda, la Regidoria d'Educació ha programat una xerrada informativa al Centre Cultural el dijous 30 d'abril a les 17 h per informar els pares que volen incorporar els seus fills al sistema educatiu.

Pel que fa a la preinscripció, la sol·licitud s'ha de presentar a l'escola escollida en primera opció entre el 4 i el 15 de maig, els matins de 10 a 13 h i les tardes de 15 a 18 h. Les llistes baremades es donaran a conèixer el 26 de maig i el sorteig públic es farà el divendres 29 de maig en un acte públic a les 12 del migdia al Centre Cultural. El llistat amb l'alumnat admès es publicarà el 5 de juny a ambdues escoles bressol així com a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet.

La matrícula es formalitzarà per a La Verema entre el 8 i el 12 de juny i del 15 al 19 de juny per a La Rodeta del Molí.

R.H.