Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació de Paradistes de Ripollet prepara una campanya de promoció del mercat setmanal

Imatge 1.
Imatge 1
El passat 9 d'abril, membres de l'Associació de Paradistes de Ripollet van reunir-se a l'Ajuntament amb el regidor de Comerç, Joan Fandos, el director del Mercat Municipal, Josep Calvache i altres tècnics municipals. L'objectiu era establir un pla d'iniciatives per al 2015, dirigides a la promoció, dinamització i donar a conèixer el mercat setmanal dels dimecres a Ripollet.
A curt termini, els paradistes volen donar a conèixer a la població la història, la cultura i el moviment econòmic que es genera al voltant del mercat setmanal i ho faran amb un díptic que repartiran a les escoles, biblioteca i altres edificis municipals. També pensen muntar una carpa on les escoles i l'associació puguin portar a terme diverses activitats de caire lúdic i educatiu.

A més llarg termini, també es volen fer bosses de la compra amb missatges sobre el mercat setmanal, buscar subvencions d'altres administracions, com la Diputació o la Generalitat, a més d'aprofitar les xarxes socials per revitalitzar el mercat setmanal de Ripollet.

El govern municipal ja ha mostrat el seu recolzament a la campanya, encarregant-se de les gestions administratives necessàries i amb una aposta per un mercat setmanal de qualitat, amb varietat d'oferta, productes tradicionals, d'origen, frescos i de gran qualitat.

Reconeixement dels Mossos d'Esquadra
D'altra banda, el passat 9 d'abril, dia de les Esquadres 2015, els Mossos d'Esquadra van lliurar a Laureà Amador, delegat de Seguretat i vocal de l'Associació de Paradistes de Ripollet, un diploma de reconeixement i agraïment per la tasca duta a terme amb col·laboració de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra.

R.H.