Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 30 d'abril finalitza el termini de l'Aphotoreporter 2015

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació Foto Cine Cerdanyola Ripollet ha convocat la 2a Biennal Internacional Digital de Fotoreportatge, més coneguda com Aphotoreporter 2015. La convocatòria està oberta a tothom i hi ha diverses categories, però totes elles incloses en el tema global del fotoreportatge. Els drets per participar són de 20 euros i el termini per presentar les obres finalitza el 30 d'abril.
Els participants poden presentar imatges amb contingut informatiu i d'impacte emocional, incloent-hi interessos humans, documentals, esports o notícies locals. El veredicte es donarà a conèixer els dies 9 i 10 de maig. El guanyador del primer premi rebrà 1.000 euros tot i que hi ha també mencions d'honor i medalles. Trobaran les bases detallades i com enviar les fotografies al web del concurs www.aphotoreporter.com i al document adjunt.

Les categories són les següents:

A - Tema: Fotoreportatge Lliure, Monocrom/Color
B - Tema: Fotoreportatge Esports, Monocrom/Color
C - Tema: Fotoreportatge Lliure, Colección
D- Tema: Fotoreportatge, Audiovisual

Taller de fotografia infantil del Roser de Maig
D'altra banda, amb motiu de les festes del Roser de Maig 2015, Afocer ha organitzat el ja tradicional taller de fotografia infantil, adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys. El taller es durà a terme entre els dies 2 i 3 de maig de 2015. Cal inscrició prèvia a curs@afocer.cat.

R.H.