Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Música, entitats, artesania, tapes i la visita de Sor Lucía Caram, al Sant Jordi a la Rambla 2015

Imatge 1.
Imatge 1
El proper diumenge, 19 d'abril, Ripollet celebrarà la 28a edició del Sant Jordi a la Rambla, organitzada per la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet i el Patronat Municipal de Cultura. L'entitat ha programat un bon nombre d'activitats, a banda de la tradicional Fira d'entitats i d'artesania, que es desenvoluparà de 10 del matí a 20 hores, a les rambles de Sant Esteve i Sant Jordi.
Així, el programa també inclou una marató d'actuacions d'entitats locals, entre les 11.45 i les 14 hores. A partir de les 12, a la plaça del Molí, es podran degustar les tapes de la Mostra Gastronòmica, organitzada pel Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i la Regidoria de Comerç i Indústria. I a les 12.15, la Sala d'Actes del Centre Cultural acollirà una xerrada-col·loqui amb Sor Lucía Caram, sota el títol 'Tots contra la pobresa infantil'. Aquesta activitat ha estat organitzada per la CRAC i la Penya Barcelonista de Ripollet, entitat que cada col·labora amb la festa. Els assistents a l'acte podran col·laborar amb la compra del llibre solidari Tú ahorras, ganamos todos.

Durant el matí, la Societat Coral el Vallès actuarà pels carrers de Ripollet. La cantada es clausurarà al migdia al Centre Cultural. Paral·lelament, Ripollet Ràdio oferirà una programació especial durant el matí a peu del Casal de Joves.

A la tarda, davant el Centre Cultural, es podrà gaudir de l'actuació musical de The Nerly Beatles, a les 17.30 hores, amb motiu de la celebració del 50è aniversari del concert dels Beatles a Barcelona. Es tracta de música contemporània, atemporal i dirigida a tot tipus de públic.

R.H.