Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Votació popular del cartell de la Festa Major de Ripollet 2015. Fins el 24 d'abril, a les 19h

Imatge 1.
Imatge 1
Un cop finalitzat el termini de presentació del Concurs de Cartells de la Festa Major 2015, la Comissió ha seleccionat 3 propostes per tal que el públic les pugui votar online. L'opció que més vots rebi serà la imatge de la Festa Major d'enguany, que tindrà lloc el 28,29,30 i 31 d'agost. Cada proposta consta de dos cartells: el de la Festa Major i el de l'espai jove Gibrelleta.

La votació es podrà fer a través del web des del 14 d'abril, a les 10:00 hores fins el 24 d'abril, a les 19 hores. El veredicte es farà públic el proper 29 d'abril a les 19.30 hores en el Centre Cultural, moment en què s'obrirà el sobre que conté les dades de la persona guanyadora. El premi està dotat en 600 euros. Aquest any, s'han presentat un total de 12 propostes. La Comissió de la Festa Major agraeix la participació.

Feu servir l'enquesta dins el següent marc vermell. Teniu en compte que només es permet un vot per adreça IP, que se n'enregistren dia/hora del vot i que l'organització del concurs invalidarà el resultat en cas de detectar qualsevol intent de manipulació.

Si l'enquesta no es visualitza correctament seguiu l'enllaç següent:

http://micropoll.com/t/KE4HwZVSPI