Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

10è aniversari KFTI del Casal de Joves

Imatge 1.
Imatge 1
El proper dissabte, 11 d'abril, el KFTÍ del Casal de Joves celebra els seus 10 anys com a servei públic municipal d'educació no formal i ho farà a partir de les 17 h al pati del Casal, amb activitats i tallers oberts a tot el públic. Així, la festa començarà amb graffiti, exhibició de tricking, campionat de ping pong i futbolí. A partir de les 18.30 hores hi actuarà l'entitat local Rhythm'n'Moyo. A les 19 hores, hi haurà una exhibició i taller de circ amb malabars, cordes, trapezi i equilibris i a les 21 hores, actuació de Beatbox, amb Daniel Pulmón.
A més, durant tota la tarda hi haurà música amb DJ i es podrà veure una petita exposició que recull la història dels darrers anys del Kftí i el treball educatiu que es porta a terme.

En aquests 10 anys, el KFTÍ s'ha convertit en un espai de referència per a la població jove de Ripollet. Durant els anys 80 i primers 90 va ser el bar del Centre Cultural i punt de reunió de joves del municipi. A partir del 2004 l'equip de Joventut del Patronat Municipal de Cultura i Joventut van començar a engegar un nou projecte educatiu adreçat a joves adolescents de Ripollet i que tindria com a seu el KFTÍ del Casal de Joves i que arriba fins avui. En els darrers 10 anys més de 200 joves de Ripollet han participat al KFTÍ. La Regidoria de Joventut i Ciutadania ha volgut convidar tothom a assistir i participar de les activitats.

R.H.