Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Víctor Dieguez torna a encapçalar la llista del PP per a les municipals

Imatge 1.
Imatge 1
El Partit Popular de Ripollet va celebrar aquest dimecres, 8 d'abril, al Centre Cultural l'acte de presentació del seu candidat a l'alcaldia, que torna a ser Víctor Diéguez. L'acte va comptar amb la presència de la vice-presidenta del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, i del president comarcal del Partit Popular, Manuel Buenaño.
Diéguez va assegurar sentir-se "molt content d'encapçalar una llista que des del dia 1 i fins a l'últim de la legislatura, cada dia hem intervingut a la vida social i fins i tot econòmica de la ciutat i hem fet la nostra aportació. Representem a més de 2.000 veïns de Ripollet i venim a les eleccions amb la feina feta".

Dolors Montserrat, per la seva part, va apuntar la importància de les eleccions municipals per al PP, i va exposar alguns punts comuns dels programes electorals, com ara la lluita contra l'atur, la baixada d'impostos, les millores en educació i sanitat i una immigració legal i reglada. Quant a la llista electoral, l'encapçalaran els quatre regidors actuals del PP a l'Ajuntament de Ripollet.

R.H.