Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres del carrer del Calvari finalitzaran a finals d'abril

El passat dimarts, dia 24 de març, la tinent d'alcalde d'Urbanisme, Rosa Martín, el president delegat del Patronat Municipal d'Ocupació, Ferran Tornel, i el tinent d'alcalde de Serveis Municipals, Joan Fandos, van mantenir una reunió amb els veïns i veïnes del carrer del Calvari. També hi eren presents diversos tècnics municipals per resoldre els possibles dubtes que poguessin sortir durant la trobada.
En aquesta reunió, el govern volia donar explicacions al veïnat sobre els motius que han comportat un retard en el termini previst de finalització d'obres, que conclouran sobre finals d'abril.

Les obres es van iniciar el passat mes de setembre i haurien d'haver finalitzat al mes de gener d'enguany. No ha pogut ser així sobretot per l'aparició de problemes amb la canalització de l'aigua que, amb el carrer obert per les obres, s'havien de solucionar. Solucionar aquests problemes s'ha traduït en un sobrecost d'aquest primer tram de les obres i afegir un annex al projecte existent. A banda d'això, s'ha produït el fet de patir un temps especialment plujós que ha endarrerit la previsió gairebé en un mes.

El govern va explicar també que aquest tram d'obres finalment s'acabarà al carrer de l'Estrella i no al carrer de Padró, com estava previst. Aquest tram final es continuarà en propers mesos. Igualment, van continuar recollint una proposta dels veïns i veïnes quan a la substitució de l'arbrat previst per jardineres, que facilitaran el seu trasllat en cas de construcció o habilitació de nous guals. Per últim, van explicar que, per continuar donant preferència a les persones, s'ampliarà la vorera del tram Estrella-Lluna, cosa que suposarà l'eliminació de tres places d'aparcament, que es crearan de nou al tram Lluna-Pau Casals.