Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans critica que el projecte de l'hospital Ernest Lluch segueixi aturat

Imatge 1.
Imatge 1
Les agrupacions locals de Ciutadans de Ripollet, Cerdanyola i Montcada es van trobar el passat dilluns, 23 de març, als terrenys del futur hospital Ernest Lluch, al polígon Redosa, per denunciar que la construcció del centre hospitalari segueix aturada. Josep Gabarra, cap de llista de Ciutadans a Ripollet, va qualificar el projecte de l'hospital comarcal com a fruit de la "hipocresia política" i que, segons va afirmar, quatre anys després es pot comprovar que "tot va quedar en paraules i demagògia, ja que no està posada ni la primera pedra".

Per a Gabarra, el govern de la Generalitat "no té voluntat política de tirar endavant aquests infrastructura" i va retreure que, en canvi, "destina els seus recursos a obrir ambaixades pel món". En aquest sentit, va manifestar que la construcció de l'hospital comarcal serà una de les premisses que Ciutadans defensarà de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Fotos:
- caps de llista de Ciutadans de Cerdanyola, María Valle; Ripollet, Josep Gabarra i la cap de llista i regidora de Montcada, Carmen Romero.
- pintades reivindicatives als terrenys del polígon Redosa, adquirits per a la futura contrucció de l'hospital comarcal Ernest Lluch.