Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 20 de març de 2015

Imatge 1.
Imatge 1
Avui a l'Info setmanal de Ripollet Ràdio hem començat donant compte de l'actualitat política local. Tot seguit, ens ha visitat als nostres estudis Rosa Moragas, tècnica de medi ambient, Mobilitat i Jardineria per parlar de la jornada participativa que tindrà lloc aquest dissabte al Centre Cultural, sobre el Pla de Mobilitat Urbana de Ripollet. També hem parlat amb la tècnica de Polítiques d'Igualtat, sobre els actes organitzats amb motiu del Dia internacional de les dones i que finalitzen la propera setmana amb una xerrada debat i dos cinefòrums.

Lluís Miró, president de la Societat coral El Vallès ens ha parlat de les obres que estan duent a terme a la seva seu i que han aconseguit una important subvenció de la Diputació de Barcelona. I per últim, hem conversat amb la directora de la Biblioteca municipal sobre la segona edició del concurs de booktrailer, per recomanar els vostres llibres preferits.

Poden tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge, a les 13 hores. A partir de la propera setmana també el podran escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta ripolletradio.cat.

Foto 1: Rosa Moragas.
Foto 2: Lluís Miró.