Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat Coral El Vallès rep una subvenció per fer obres a la seva seu social

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament ha tramitat una subvenció a la Diputació de Barcelona per demanar col·laboració econòmica per tal de fer les obres de reforma i rehabilitació de cal Meros, seu de la societat Coral del Vallès. Aquesta subvenció s'emmarca dins la línia d'ajuts que ofereix la Diputació per a la reforma, rehabilitació i reparació d'elements constitutius de patrimoni singular local.
Així, la Junta de Govern de la Diputació de Barcelona, en data 24 de juliol de 2014, va adoptar l'acord d'aprovar la concessió d'un ajut per fer les citades obres per import de 49.068,75 €. Ja que ha estat l'Ajuntament qui l'ha hagut de sol·licitar, ha estat necessària la signatura d'un conveni entre l'Ajuntament i la Societat Coral El Vallès per traspassar aquest import a l'entitat.

Les obres tenen una durada aproximada de tres mesos. Mentre s'estiguin realitzant, l'entitat ha arribat a un acord amb el Patronat Municipal de Cultura per fer servir les instal·lacions del Centre Cultural.

L'edifici, ubicat a la plaça d'en Clos, 2, va ser construït al segle XIX per la família menestral dels Meros i té un aire barroc.

Foto: Societat Coral El Vallès (facebook).

R.H.