Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet, escenari d'una web sèrie post-apocalíptica

Imatge 1.
Imatge 1
Las Reglas del Nuevo Mundo, aquest és el darrer projecte de Creaciones VM, una petita productora independent de Ripollet, que està portant a terme aquest dies a la nostra població el rodatge d'aquesta web sèrie de ciència ficció post-apocalíptica. Formada per 7 o 8 capítols d'entre 15 i 20 minuts, el treball es podrà veure de forma gratuïta a través del seu canal de Youtube.
La web sèrie narra la història d'un grup d'habitants del "nou món", que es van trobant, s'alien i s'enfronten als perills d'un planeta assolat que intenta renéixer de les seves cendres. Es tracta d'una sèrie plena d'acció, suspens, armes de "Neoplasma" caseres i humor.

Creaciones VM es va formar ara fa un dos anys per un grup de persones de diferents edats, moltes d'ells de Ripollet i tots amants del cinema. Des de la seva creació han rodat el curtmetratge 13.333 i el documental sobre OVNIS I Know the Truth, tot de forma autofinançada. És per això, que per tirar endavant aquest projecte, han impulsat una campanya d'automecenatge, tot i que no ha anat com esperaven. Ara busquen patrocinis entre empreses i comerços locals.

Més informació a la pàgina de facebook de Creaciones VM.

R.H.