Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EUiA presenta Pablo López com a candidat en el seu primer acte de precampanya

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre Cultural va acollir el passat dissabte, 14 de març, l'assemblea oberta on EUiA va presentar Pablo López com el seu candidat per a les properes eleccions municipals del mes de maig. L'acte va comptar amb les intervencions de José Luís Rivera, membre de la direcció comarcal d'EUiA i coordinador d'EUiA a Barberà del Vallès; José Rey, membre d'EUiA a Ripollet i del mateix Pablo López, actual regidor pel grup d'ICV-EUiA a Ripollet.
Tots tres van coincidir a destacar la voluntat de plantar cara a la crisi, lluitar per la classe treballadora i contra les diferències socials. El dirigent comarcal d'EUiA, a més, va destacar la importància de les eleccions municipals per tal d'incidir en les polítiques d'altres ens com ara el Consell Comarcal, l'Àrea Metropolitana o la Diputació de Barcelona. Pablo López, per la seva part, va assegurar que l'actual govern municipal "no coneix la realitat de la gent, per les polítiques que fa". Així, López es va mostrar crític amb l'actual gestió econòmica, el pagament a proveïdors i la pujada d'impostos els darrers anys. El candidat també va assegurar que el govern actual vol industrialitzar la cultura i va criticar la gestió municipal en temes com la sanitat, l'Ecoparc o l'ordenança de civisme.

José Rey, per la seva part, va parlar de propostes, com ara la contractació directa de persones en atur de Ripollet, la gestió de bars i quioscos per part de persones amb poc recursos econòmics i més cursos de formació per a aturats. Rey també va proposar un millor manteniment de les escoles públiques, un control i gestió eficient del sistema d'atorgament de beques de llibres i menjador i un canvi en la gestió de les instal·lacions esportives i l'ús que en fan entitats privades.

Tot i aquest acte, des de la formació ja han expressat la seva voluntat de tornar a formar candidatura amb ICV a Ripollet per a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

R.H.