Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa el procés de participació per elaborar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Un cop finalitzada la redacció de la proposta tècnica del nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Ripollet, promogut per l'Ajuntament a través de la Regidoria de Transport i Mobilitat i el suport de la Diputació de Barcelona, el consistori inicia ara un procés participatiu per tal de validar i complementar aquest pla. En aquest pla quedaran marcades les estratègies per planificar la mobilitat a Ripollet en els propers anys.
Així, des de la Regidoria de Transport i Mobilitat, s'ha organitzat una jornada de participació ciutadana que té per objectiu donar a conèixer la situació actual de la mobilitat a Ripollet i debatre aquesta primera proposta tècnica amb propostes d'actuació elaborades per l'equip redactor del Pla. La jornada tindrà lloc el proper dissabte, dia 21 de març, de 10 a 13 hores, a la sala d'actes del Centre Cultural. Les persones i entitats que estiguin interessades a participar poden contactar amb la regidoria de Transport i Mobilitat al telèfon 93 504 60 00 o bé per correu electrònic a rmoragas@ripollet.cat. En els propers dies, es podrà consultar la proposta de Pla a través d'aquest web.

Des de l'Ajuntament s'entén que la redacció del PMUS s'ha de basar en considerar que els acords presos mitjançant la participació ciutadana són, en primer lloc, conseqüència d'un exercici de consens i, per tant, satisfan les necessitats de més ciutadans i ciutadanes. També per aquesta raó són més democràtiques, perquè les representen les opinions d'un grup més ampli i representatiu de col.lectius. Per tant, seran decisions que comptaran amb una acceptació més àmplia perquè s'han acordat de forma participada.

Foto: santcugat.cat.

R.H.