Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ferran Tornel anuncia que no optarà a seguir de regidor

Imatge 1.
Imatge 1
El regidor i quart tinent d'alcalde socialista, Ferran Tornel, actual president delegat del Patronat Municipal d'Ocupació i regidor de Governació, ha informat, a través d'un comunicat, que vol fer un parèntesi en la seva dedicació a primera línia de la política municipal i que no ocuparà un lloc preferent a les llistes del PSC. Tornel, que és regidor des de l'any 1999, acabarà el mandat però, després, únicament s'ha ofert per tancar la llista. En la seva carta de comiat, ha tingut paraules d'agraïment per al Partit dels Socialistes, companys, regidors, entitats i treballadors municipals, així com per a la seva família.
Comunicat de Ferran Tornel Lloreda, Tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Ripollet

Vull donar a conèixer a tota la ciutadania que vull fer un parèntesi en la meva dedicació com a servidor públic des de l'any 1999. Han estat 16 anys que han donat un sentit social, de canvi i de progrés en la meva persona que no oblidaré mai. I espero haver-ho traslladat amb escreix al meu poble; ha estat un veritable honor treballar per ell. Vull donar les gràcies; i ho vull fer al Partit dels Socialistes de Catalunya que va creure des del primer dia en "el niño" de l'agrupació local. Vull agrair també a totes i tots els treballadors de l'Ajuntament el tracte que sempre m'han donat i la feina i dedicació treballant pels ciutadans de la vila. Espero haver estat a l'alçada en les diferents regidories que he tingut l'honor de liderar. No vull oblidar-me dels dos alcaldes del municipalisme instaurat després de la dictadura: en Carles Ferré i en Juan Parralejo. Van creure en mi des del primer dia, ara fa 21 anys, quan vaig entrar per la porta del local de Dr. Figarola amb una pilota de bàsquet per ajudar al partit en el que creia. I com no podia ser menys, vull dedicar una mirada d'afecte a totes les companyes i companys regidors que m'han acompanyat en el camí. Vull tenir un record carinyòs per les entitats del municipi amb qui tant he viscut i pogut conèixer millor el tarannà viu i solidari de Ripollet. I a la ciutadania, motor del caràcter ripolletenc, que amb el seu vot i confiança ha fet que hagi pogut ser representant de la seva veu. Espero haver estat a la vostra alçada. Finalment vull agrair als meus pares per haver estat sempre al meu costat i, sobretot, haver-me transmès els valors del treball, el respecte i la justícia social. Part de la meva manera de fer en política i en l'àmbit personal és producte del seu segell. I gràcies Sandra , gràcies Milena, per tot i pel futur que ens espera.

Gràcies a tots els que heu cregut en mí en aquesta aventura pública. Sobretot als meus dos "germans" polítics i de tantes coses. Ja sabeu qui sou.

Romandré servint a la meva vila fins el darrer dia del mandat actual; i continuaré, en aquest cas des d'un lloc sense possibilitats de ser escollit, recolzant la candidatura i el projecte socialista a la ciutat. Un projecte on m'agradaria que en Juan i l'equip que l'acompanyi, tornem a transformar i millorar el nostre Ripollet. Perquè jo ho tinc clar: vaig amb el Juan.

Però el que de veritat voldria és poder ser considerat avui la mateixa persona que era quan vaig començar: aquella que va voler transformar els somnis en camins compartits.

Sort.