Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebrada la 9a Copa del Món de Clubs de Fotografia

Imatge 1.
Imatge 1
El darrer cap de setmana de febrer, Ripollet va ser la seu de la 9a Copa del Món de Clubs de la Federació Internacional de l'Art Fotogràfic (FIAP). L'esdeveniment, coordinat per l'entitat local Acció Fotogràfica Ripollet, va comptar amb el suport del Patronat Municipal de Cultura. El passat 27 i 28 de febrer van tenir lloc el lliurament dels premis i una jornada de treball de la FIAP, que van comptar amb una delegació internacional, formada per una trentena de persones de deu països.
Programa
Els convidats van arribar divendres, 27 de febrer, per a la recepció oficial i la inauguració de les exposicions. El lliurament dels guardons de la 9a Copa del Món de la FIAP es va fer el dissabte 28 de febrer, a la Sala d'Actes del Centre Cultural. A més de l'intercanvi cultural i d'experiències del centenar de socis d'Acció Fotogràfica amb la comitiva de la FIAP, l'organització va destacar la col·laboració d'entitats de la vila i que l'allotjament i la restauració van ser oferts per establiments de la localitat.

Exposicions
D'altra banda, fins el 5 de març es podran veure al Centre Cultural tres exposicions: a la Sala 1, les fotografies guanyadores de la 9a Copa de la FIAP, amb instantànies dels 10 millors clubs i 10 millors autors guardonats. Simultàniament, a la Sala d'Art s'instal·larà una mostra de club guanyador Wigan 10 Foto Club (Anglaterra) i una selecció de treballs d'Acció Fotogràfica, que precissament va ser menció d'honor a la passada edició dels premis.

De París a Ripollet
Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica Ripollet, va destacar, a la roda de premsa de presentació, que era la primera vegada que els premis s'organitzen fora de París i que ara un orgull per a una entitat tan jove poder dur-los a Ripollet. Per la seva part, la regidora de Cultura, Rosa Martín, va felicitar Acció per la iniciativa i va mostrar la seva satisfacció perquè Ripollet fos durant uns dies la capital de la fotografia.