Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

18enes Jornades pedagògiques d'El Martinet

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació d'Amics del Martinet ha organitzat, pel proper 28 de febrer, les 18enes jornades pedagògiques del centre. En aquesta trobada proposen conèixer de més a prop una de les seves comunitats, de la mà de les mestres de l'escola i del documental Verd, dolç, jazz. Tres mirades vers El Martinet.
Les jornades començaran a les 9 del matí, amb la rebuda i lliurament de documentació al vestíbul principal de l'escola, que acull l'exposició Tot esdevé petit i gran alhora. Eixos del projecte educatiu d'El Martinet i l'organització dels diferents grups en diferents Punts de trobada.

En aquesta trobada proposen conèixer de més a prop una de les Comunitats, la de Petits (3, 4 i 5 anys), la de Mitjans (6, 7 i 8 anys) o la de Grans (9, 10 i 11 anys) de la mà de les mestres de l'escola que explicaran els plantejaments de la Comunitat escollida com ara, quins espais i material hi ha i per què?, quines dinàmiques es generen? Quina mirada hi ha envers la infància?, com és la seva intervenció?, etc. A la tarda hi ha programada una visita, on les mestres de cadascuna de les comunitats us acompanyaran tot atenent les preguntes i dubtes que vagin sortint.

També es projectarà el documental Verd, dolç, jazz. Tres mirades vers El Martinet, que intenta explicar com és i com funciona l'escola a través de diferents mirades. Fa veure, descobrir i sentir l'aprenentatge vinculat a l'alegria i el benestar, on els nens i nenes són els veritables protagonistes. El vídeo també convida a conèixer en profunditat la cultura d'infància i el món que l'acull des de la vivència d'aquells que formen part d'aquesta experiència. Per a més informació, poden consultar el blog d'Amics del Martinet.

R.H.