Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un dels paradistes locals guardonat als V Premis I Love Mercadillo

Imatge 1.
Imatge 1
El proper dijous, 26 de febrer, l'Associació de Paradistes de Santa Coloma celebrarà la cinquena edició dels premis I Love Mercadillo. A l'acte es farà un reconeixement als paradistes més veterans, entre ells Alfredo Reyes, amb parada al mercat setmanal de Ripollet, que va començar la seva trajectòria l'any 1960 venent roba d'home i dona i que ara ha deixat als seus fills.
L'Associació de Paradistes de Ripollet ha destacat la qualitat dels seus productes, així com la relació i el contacte directe entre el venedor i el client. Segons l'entitat, una de les característiques del mercat setmanal és la bona relació i familiaritat entre els propis paradistes.
Als V Premis I Love Mercadillo es farà un reconeixement a d'altres veterans, així com a la Policia Local de Santa Coloma, els Mossos d'Esquadra de Granollers i l'Associació de Marxants de Cerdanyola.

Acte solidari
L'acte, amb un caire solidari, se celebrarà en benefici de l'Associació Contra el Càncer Infantil i, concretament, dins la campanya 'Todos con Mayka'. Lamentablement, el passat divendres, 20 de febrer, es coneixia la notícia de la mort de Mayka Heredia, d'11 anys, filla de paradistes.

R.H.