Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut insisteix en la importància de la prevenció del risc cardiovascular

Imatge 1.
Imatge 1
Prop d'un centenar de persones van participar ahir dijous, 19 de febrer, al taller de prevenció del risc cardiovascular impulsat pel departament de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet, que va realitzar al vestíbul del Mercat Municipal. Personal d'infermeria dels CAP I, Pinetons i Farigola van ser les encarregades de portar a terme l'activitat.
Les infermeres van mesurar als participants la pressió arterial, el pes i el colesterol i van facilitar informació sobre la prevenció del risc cardiovascular i el foment d'estils de vida saludables. Durant el matí es van detectar un bon nombre de casos de colesterol alt i algun cas puntual amb la pressió arterial molt alta, que van derivar a la infermera i el seu metge de referència. Les dades recollides seran incloses en l'historial clínic de cada persona, per tal que es pugui anar fent un seguiment de pressió arterial i colesterol.

Des del Departament de Salut Pública han fet una valoració molt positiva de l'activitat, que esperen poder repetir, i han agraït als CAP i als participants la seva col·laboració.

R.H.