Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xavier Peñarando repeteix com a cap de llista de CiU a les municipals

Imatge 1.
Imatge 1
Convergència Democràtica de Ripollet va presentar Xavier Peñarando, aquest dimarts, 17 de febrer, al vespre, com a cap de llista de la formació per a les properes eleccions municipals del 24 de maig. L'acte va tenir lloc al Centre Cultural i va comptar amb la presència de Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat i portaveu de CDC, així com de nombrosos militants i simpatitzants. Xavier Peñarando va fer un repàs de la seva acció de govern i una valoració de la legislatura, per mostrar que la seva "ha estat una actitud en positiu, de sumar i buscar el consens".
Es tracta, segons Peñarando, d'un punt i seguit, ja que fa molts anys que treballen "per fer un Ripollet millor" i volen continuar reforçant les seves estructures. Mercè Conesa, per la seva part, va destacar la bona feina dels regidors convergents al govern municipal, aconseguint "un municipi poc endeutat, molt orientat als serveis de la ciutadania i ubicat en un territori molt dens però que manté la seva identitat pròpia".

La portaveu de CDC va explicar que esperen mantenir al Vallès les seves posicions i fins i tot escalar en algunes situacions, sabent que necessiten municipis forts i propers al dret a decidir per desprès poder recolzar un govern de la Generalitat que faci el procés de sobirania nacional a partir del 27 de setembre.

R.H.