Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'associació Jaume Tuset posa en marxa un taller de pintura a l'INS Palau Ausit

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dimarts, dia 10 de febrer, va tenir lloc a l'institut Palau Ausit el tret de sortida del taller de pintura que ofereix l'associació Jaume Tuset en una aula cedida per aquest institut. Aquesta cessió ha estat possible gràcies a la bona col·laboració entre ambdós centres, a petició del CFA Jaume Tuset, que no té els espais adequats per fer aquest taller.
A l'acte va assistir la regidora d'Educació, M. Del Mar Viera; el director de l'institut Palau Ausit, Josep Alfaro; la directora del CFA Jaume Tuset, Montserrat Fisas, i la presidenta de l'Associació, Montserrat Figueras, acompanyats d'un bon grup d'alumnes del taller.

Tant l'associació com la direcció del CFA i la regidora d'Educació van agrair la bona predisposició de l'institut per acollir el taller, així com el treball fet des de la brigada i el Patronat Municipal d'Ocupació per tal de poder disposar d'un armari per deixar els quadres. Amb aquesta trobada van voler posar en valor les complicitats que es poden establir dins la xarxa educativa del municipi i que amb la bona voluntat i la complicitat de tots, es pot donar resposta a les necessitats dels diferents agents implicats.

R.H.