Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dinar solidari per a la lluita contra el càncer

Imatge 1.
Imatge 1
La junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) organitza un dinar solidari el pròxim diumenge 1 de març al restaurant Enovin de Ripollet, per recaptar fons que es destinaran a la lluita contra el càncer. Aquest dinar és obert a tots els veïns i veïnes de Ripollet. Les persones que vulguin col·laborar poden adquirir tiquets de menú per a adults, a un preu de 25 euros, o de nens, a un preu de 12 euros.
L'AECC Ripollet posarà a la venda els tiquets al despatx 1 del Centre Cultural en els següents horaris: dilluns 16 de febrer de 10 a 12 hores, dijous 19 de febrer de 17.30 a 18.30 hores, i dilluns 23 de febrer de 10 a 12 hores.

Aquest dinar solidari s'engloba dins les activitats que organitza l'AECC Ripollet al municipi per recaptar fons que es destinen a la lluita contra el càncer. Altres iniciatives similars han estat el concert que van oferir els Joglars de Ripollet i la secció 'Veus del Vallès' de la Societat Coral el Vallès a la parròquia de Sant Esteve, o l'espectacle La luz de la sombra, que les companyies de dansa local SB Dance, Dansa Jove i Epidemic Dance Show van oferir al Teatre Auditori i que va recaptar 1.500 euros per a la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

L'Associació Espanyola Contra el Càncer és l'entitat estatal que més fons destina a investigar el càncer. En concret, des de l'any 2009 ha destinat més de 28 milions d'euros a 151 projectes d'investigació de màxima qualitat.

R.H.