Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim Ripollet segueix amb les assemblees i decidirà el cap de llista el 21 de febrer

Imatge 1.
Imatge 1
Decidim Ripollett continua amb la celebració d'assemblees obertes als diferents barris del municipi per presentar-se als ciutadans i recollir les necessitats, problemàtiques i propostes dels veïns. La darrera va ser a l'escola Ginesta amb la participació d'una seixantena de persones. Les properes seran el serà dijous, 5 de febrer, a l'escola El Martinet, el 12 de febrer a l'escola Gassó i el 19 al barri de Can Tiana. Totes a dos quarts de vuit del vespre. D'altra banda, Decidim Ripollet, fruit de la confluència entre grups polítics com el Cop-Compromís per Ripollet, Podemos i Procés Constituent, entitats com Mai Més! o el FAGC de Ripollet, i persones a títol individual, continua el camí de la seva consolidació.

El dissabte 24 va celebrar la seva quarta Assemblea, en què, entre altres temes, va aprovar la metodologia per a la creació de les llistes electorals. Fruit d'aquest acord, Decidim Ripollet ha obert un període de presentació de candidats, tan per a encapçalar la llista, com per a formar-ne part. L'Assemblea serà qui finalment decidirà, entre les persones inscrites, la composició definitiva de la llista. Amb aquest acord l'Assemblea de Decidim Ripollet escollirà el seu cap de llista el proper 21 de febrer.
Decidim Ripollet continua avançant, doncs, amb l'objectiu de formar una majoria social i política capaç de canviar Ripollet, tot estructurant una proposta àmplia i plural.

L.P.