Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim Ripollet recull les necessitats i propostes del barri del Pont Vell

Imatge 1.
Imatge 1
La candidatura Decidim Ripollet continua amb la seva campanya als barris, amb l'objectiu de donar-se a conèixer als veïns i veïnes de Ripollet, celebrant assemblees obertes als barris del municipi per tal de presentar-se als ciutadans i recollir les seves necessitats, problemàtiques i propostes. El passat 22 de gener, Decidim Ripollet va realitzar una assemblea al barri del Pont Vell, amb l'assistència d'una quarantena de veïns, que els van traslladar les seves preocupacions sobre la brutícia dels carrers, manca d'aparcament o el deteriorament dels habitatges, entre d'altres.
Segons Decidim Ripollet, els veïns i veïnes del Pont Vell presents a l'assemblea també van parlar de l'escassetat i l'estat dels espais públics, la desconnexió que pateixen amb la resta de Ripollet per la passarel·la, la necessitat de mes cohesió social a traves d'intervencions socioculturals i problemes derivats de la pobresa.

Després d'explicar algunes de les seves propostes, Decidim Ripollet va convidar la ciutadania a sumar-se a l'Assemblea "per aportar solucions entre tots i totes, convençuts que la transformació de Ripollet passa per l'apoderament de la ciutadania i l'assumpció del protagonisme polític per part del ciutadà".

Les properes assemblees tindran lloc el dijous, 29 de gener, a l'Escola Ginesta i el dijous, 5 de febrer, a l'escola Martinet.

R.H.