Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Podemos posa en marxa el concurs 'L'expressió del canvi'

Imatge 1.
Imatge 1
Podem Ripollet s'ha sumat al concurs endegat per l'àrea de participació de Podemos, sota el nom 'L'expressió del canvi'. La proposta consisteix en que els cercles apadrinin alguns dels projectes ciutadans. Els tres més votats, comptaran amb el suport econòmic de Podemos per al seu finançament.
Aquest concurs es presenta "amb l'objectiu d'estimular la participació col·lectiva i començar a pensar possibles canvis concrets als nostres territoris". Es pot participar col·lectivament a través de la presentació de projectes que comptin amb el suport dels cercles, projectes de tot tipus, ja estiguin en marxa o no i que millorin la vida dels ciutadans de la zona. Només els cercles poden avalar aquests projectes i és suficient comptar amb el suport d'un sol cercle. Els projectes presentats seran valorats i votats per tothom que estigui inscrit a Podemos. Els tres més votats comptaran amb el suport de Podemos per a aconseguir finançar-se.

Els projectes es poden presentar del 23 al 26 de gener, descarregant i omplint un formulari al web de Podemos. Les votacions es realitzaran del 27 al 30 de gener.

Foto: arxiu.

R.H.