Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran matinal atlètica al parc dels Pinetons amb el 33è Cros Vila Ripollet i el Cros Local

Imatge 1.
Imatge 1
El passat diumenge, 11 de gener, el parc dels Pinetons va acollir la 33a edició del Cros Vila Ripollet, organitzat pel Ripollet Unió Atlètica i el Patronat Municipal d'Esports. La matinal atlètica va comptar amb gairebé 700 corredors, entre els quals 62 eren del RUA. Finalment, 11 corredors locals van pujar al pòdium, aconseguint tres primers, cinc segons i tres tercers.
Els atletes guanaydors van ser: Ayelén Baka (3ªPrebF), Dídac Arqueros (1erBM), Marc Quirant (3erBM), Mathios Rodríguez (1erAM), Younes Dahak (2nAM), Claudia Alcolea (3ªIF), Judith Bermúdez (2ªCF), Celia Celma (2ªJuvF), Clàudia Martínez (1ªJF), Carlos Roguera (2nJM) i David Fasienda (2nPromM). Als quarts també se'ls hi va donar un petit obsequi. Entre ells trobem a Erik Pasamonte (PrebM), Carla Gelabert (BF), Joan De La Torre (IM), Laura Gil (CF) i Tony García (VetM). 17 atletes més del RUA van quedar entre la cinquena i la desena posició.

El RUA, que ha fet una valoració positiva de l'organització en general, ha volgut agrair, en nota de premsa, la col·laboració de molts voluntaris que van ajudar a fer possible la cursa, treballant des de divendres per tald e preparar els dorsals, muntar dissabte el circuït i muntar i desmuntar diumenge. També ha agraït la seva col·laboració durant les diferents carreres disputades. Per últim, el club ha demanat discuples pel retard en l'entrega de trofeus.

Foto: corredores de la categoria Infantil Femení preparant-se per a la sortida (Pere Arqueros).

R.H.