Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis Mags tornen a omplir d'il·lusió els carrers de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Dilluns, 5 de gener, els carrers de Ripollet es van omplir de la il·lusió dels nens i nenes en un dels actes més màgics del Nadal, la Cavalcada de Reis. Un any més, va ser gràcies a l'esforç de Ripollet Costums i Tradicions, després de tot l'any treballant. Ses Majestats van arribar a Ripollet cap a les 17.30, al barri del Pont Vell. Un cop feta la benvinguda, la comitiva es va dirigir caminant fins al parc del riu Ripoll, on va ser rebuda per l'alcalde, Juan Parralejo.
L'alcalde estava acompanyat pels nens i nenes guanyadors del concurs 'El nostre somni de Nadal', que van llegir els seus desitjos i van lliurar als Reis Mags d'Orient les claus de totes les cases de la vila. Aquests nens, disfressats de pirates, van pujar a una de les sis carrosses de la cavalcada, convertida en vaixell pirata. Un any més, el gimnàs Diver-fit va encapçalar la Cavalcada, amb una coreografia d'Aladín.

La Cavalcada va sortir, com és habitual, des del carrer de Balmes i va recórrer els carrers de Sant Jaume, València, la rambla de Sant Jordi, la rambla de Sant Esteve, la rambla dels Pinetons i l'avinguda Maria Torras, per finalitzar a la plaça Jose Mª Brull.

Poden veure l'àlbum de la Cavalcada 2015 al facebook d'InfoRipollet.

R.H.