Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Vallès Occidental demana ajuts extraordinaris davant les ventades del passat 9 de desembre

Imatge 1.
Imatge 1
El Consell d'alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental es va reunir aquesta setmana per valorar els efectes de la ventada del passat 9 de desembre i per acordar les accions a seguir. Els ajuntaments han coincidit a reconèixer l'excepcionalitat de la situació que ha afectat centenars d'hectàrees de bosc i ha produït nombroses afectacions a la trama urbana. En aquests moments els ajuntaments estan fent la valoració dels danys i la faran arribar al govern de la Generalitat, que ha anunciat aquesta setmana que obrirà una línia d'ajuts extraordinaris encara sense quantificar.
Els representants municipals han manifestat la preocupació per la situació actual del bosc, pels molts desperfectes que s'han ocasionat i per les moltíssimes hectàrees afectades, així com també pel risc d'incendi que pot patir la comarca en la propera temporada d'estiu.

Durant la sessió, els alcaldes i alcaldesses van exposar les situacions que havien viscut als municipis. Tots i totes van coincidir en agrair la tasca dels voluntaris i voluntàries que des del primer dia han fet possible que els pobles i ciutats vagin recuperant la normalitat.